menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

My se GPU Deffective?

Reply

Thread Nástroje
Old 22. května 2009, 14:56
Dárce Skupina

Default My se GPU Deffective?

No, je to chyba, já mám
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
Myslím, že to je, co je příčinou všech mých BSOD to. co vy na to?

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Old 22. května 2009, 16:46
Dárce Skupina

No vzhledem k tomu, že jsem měl problémy, protože BSOD jsem tento stroj, a to vypadá, že celou dobu jsem měl nVidia GPU, které přerušovaně porouchaný přímo z krabice, myslím, že je to vysoce pravděpodobné.
Old 22. května 2009, 17:03
Dárce Skupina

sakra. jeho vždy uprostřed hry nebo právo, když kliknete na náhodných věcí. když to funguje ve hře běží bezchybně a pak náhodně, BAM! ale může být i pro hraní na hodiny před koncem se to stane.
Old 22. května 2009, 22:11
Dárce Skupina

Zní to jako moje. i chovaných 'stanovení' jiného a bylo by skvělé práci a pak, jako byste řekl, bum z ničeho zapadne nahoru.

Mám dvě karty, tak jsem jim jedno najednou vidět. Tenhle pracoval bezchybně po dobu asi jednoho týdne hned, druhá neuspořádaný od začátku, takže jsem docela jistá, je to problém.

Můžeš kapku své staré kartu, jestli to funguje?
Old 23. května 2009, 11:41
Dárce Skupina

i dont mít starou kartu. ale im guna nainstalovat Windows 7 a na druhé HDD (jednou i najít látat prázdné DVD), a pokud je stále nahoru i úkony lze předpokládat, že je v tom, že GPU. boha Dang. a byly více než 30 dní taky. so i cant poslal ho zpátky do newegg. Potřebuji zaregistrovat na GPU BFG, aby RMA to?
Old 26. května 2009, 00:17
Dárce Skupina

Téměř jistě ano. Vím, že se vám u EVGA.
Old 26. května 2009, 12:17
Dárce Skupina

OK, dobře, jeho guna RMA dnes. sux ... toto místo jsem na lodi, aby se doslova 1,58 mil od mého domu ... a oni mi prostě zvyklý nechat kapku ho na místě ... takže mám loď ji.
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.