μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Έχω GPU Deffective;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22ης Μαΐου 2009, 14:56
Ομάδα Δωρητών

Default Έχω GPU Deffective;

Λοιπόν, αυτό είναι το λάθος μου
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
Νομίζω thats whats προκαλούν όλες μου τις BSOD. τι πιστεύετε εσείς;

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 22ης Μαΐου 2009, 16:46
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, δεδομένου ότι είχα BSOD θέματα από τότε που χτίστηκε αυτή η μηχανή και φαίνεται ότι όλα μαζί Είχα την nVidia GPU που διαλειπόντως βλάβη δικαίωμα από το κουτί, νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό.
Old 22ης Μαΐου 2009, 17:03
Ομάδα Δωρητών

αναθεματισμένος. τα πάντα στη μέση του παιχνιδιού ή δικαίωμα, όταν κάνω κλικ σε τυχαία πράγματα. όταν λειτουργεί σε ένα παιχνίδι που λειτουργεί άψογα και, στη συνέχεια, τυχαία, ΜΠΑΜ! αλλά θα μπορούσαν να παίζουν για ώρες σχετικά με αυτό που συμβαίνει πριν από την λήξη.
Old 22ης Μαΐου 2009, 22:11
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται λίγο σαν τη δική μου. i διατηρούνται "για τον καθορισμό« άλλα πράγματα και θα ήταν μεγάλο έργο και στη συνέχεια όπως λέτε, μπαμ από πουθενά ότι μέχρι κλειδαριές.

Έχω δύο κάρτες, γι 'αυτό έτρεξε έναν κάθε φορά για να δείτε. Αυτή εδώ έχει λειτουργήσει άψογα για περίπου μια εβδομάδα τώρα, το άλλο θάλασσα από την αρχή, οπότε είμαι αρκετά σίγουρη ότι είναι το πρόβλημα.

Μπορείτε να μειωθεί το παλιό σας κάρτας για να δείτε αν αυτό δουλεύει;
Old 23ης Μαΐου 2009, 11:41
Ομάδα Δωρητών

i dont έχει μια παλιά κάρτα. αλλά im guna εγκαταστήσετε τα Windows 7 για τις άλλες HDD (μια φορά να βρω μια μαντάρισμα blank DVD), αν και εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι i μπορεί να αναλάβει είναι ότι GPU. DANG θεός. και τα οποία πάνω από 30 ημέρες και εγώ. Γι 'επίκλισης σταλεί πίσω στην newegg. Χρειάζεται να εγγραφείτε για τις GPU BFG, προκειμένου να RMA αυτό;
Old 26ης Μαΐου 2009, 00:17
Ομάδα Δωρητών

Σχεδόν σίγουρα ναι. Το ξέρω για ΕΒΓΑ.
Old 26ης Μαΐου 2009, 12:17
Ομάδα Δωρητών

ΟΚ, καλά, το guna RMA σήμερα. sux ... αυτό τον τόπο έχω να τα μεταφέρει σε κυριολεκτικά 1,58 μίλια από το σπίτι μου ... και επιτρέψτε μου να συνηθίζει να διαχωρίζουν τη θέση τους για την πτώση του τόπου ... έτσι είμαι υποχρεωμένος να τα μεταφέρει.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.