manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Moj je GPU Deffective?

Reply

Thread Tools
Old 22 svi 2009, 14:56
Donatorska Grupa

Default Moj je GPU Deffective?

Pa, ovo je ja je dobio greška
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
Mislim da je taj što je uzrok svih mojih BSOD-a. Što da li vi misliti?

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 22 svi 2009, 16:46
Donatorska Grupa

Pa s obzirom da sam imao problema jer sam BSOD izgradili ovaj stroj i da izgleda kao i svi zajedno, imali su i nVidia GPU koji naizmjenično malfunctioned pravo iz kutije, mislim da je vrlo vjerojatno.
Old 22 svi 2009, 17:03
Donatorska Grupa

prokletstvo. uvijek u svojoj sredini igre ili našto ja pravo kliknite na random stvari. kada se radi u igri ga pokreće flawlessly, a zatim na random, BAM! ali ja mogu biti za igranje sati na kraju prije nego što se događa.
Old 22 svi 2009, 22:11
Donatorska Grupa

Zvuči kao moja. ja čuvao 'popravljanja' druge stvari i bio bi veliko djelo, a zatim kao ti reći KM van nigdje je zaglavi.

Imam dvije karte, tako da sam vodio ih jednu po jednu da vidim. Ovo je radio flawlessly za oko tjedan dana sad, drugi messed up od samog početka, tako da sam prilično sigurna da je to problem.

Can you drop svoju staru karticu da vidim ako se to radi?
Old 23 svi 2009, 11:41
Donatorska Grupa

ja dont imati staru karticu. ali im guna instalirati Windows 7 as druge HDD (jednom sam pronaći darn prazan DVD) i ako još uvijek djeluje i može se pretpostaviti da je GPU. Bog Dang. i njegove su tijekom 30 dana prekasno. pa ja licemjerje poslao ga natrag newegg. Trebam li se prijaviti na GPU BFG u cilju RMA to?
Old 26 svi 2009, 00:17
Donatorska Grupa

Gotovo sigurno da. Znam da učinim za EVGA.
Old 26 svi 2009, 12:17
Donatorska Grupa

OK, dobro, njegova guna RMA danas. sux ovo mjesto ... Ja sam za to da se brod doslovce 1,58 milja od moje kuće ... i oni navika pustiti mene pravedan kap to off na mjesto ... pa moram brod je.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.