kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Is My GPU Deffective?

Reply

Téma eszközök
Old Május 22 2009, 14:56
Donor Group

Default Is My GPU Deffective?

Nos, ezt a hibát kaptam
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
Úgy gondolom, amit mi okozza minden BSOD's. Mit gondolsz, fiúk?

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Május 22 2009, 16:46
Donor Group

Nos, mivel volt BSOD kérdéseket mert ez a gép és a beépített úgy néz végig volt egy nVidia GPU, hogy időszakosan meghibásodott jobbra ki a dobozt, azt hiszem, ez nagyon valószínű.
Old Május 22 2009, 17:03
Donor Group

fene. hogy mindig a közepén egy játékot, vagy jobb, ha rákattintok a véletlenszerű dolgokat. ha működik, akkor a játék hibátlanul fut, majd véletlenszerűen, bumm! de lehet játszani az óra vége előtt megtörténik.
Old Május 22 2009, 22:11
Donor Group

Hangzik, mint az enyém. tartottam "rögzítés" más dolog, és ez nagy munka, és aztán, mint mondja, bam a semmibõl, hogy elakad.

Van két lap, ezért szaladt nekik egy olyan időpontban, hogy látom. Ez hibátlanul működött körülbelül egy hét múlva, az egyéb egy hírnök akár a kezdetektől, úgyhogy elég magabiztos vagyok, hogy ez a probléma.

Tud csepp a régi kártyát, hogy ha ez szerkezet?
Old Május 23 2009, 11:41
Donor Group

én dont volna egy régi kártya. de im Guna Windows 7 a másik HDD (Egyszer egy darn üres DVD), és ha továbbra is jár fel tudok feltételezni azt, hogy a GPU. Isten dang. és a 30 nap alatt is. Úgyhogy vidám küldött vissza newegg. tudok regisztrálni a GPU a BFG érdekében RMA ez?
Old Május 26 2009, 00:17
Donor Group

Szinte biztos, igen. Tudom az EVGA.
Old Május 26 2009, 12:17
Donor Group

Oké, nos, az RMA Guna ma. su ... ez az a hely, nekem van a hajó, hogy a szó szoros 1,58 mérföld az én házam ... és szokás Hadd csepp le arra a helyre ... szóval azt kell, hogy a hajó.
Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.