mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Is My GPU Deffective?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 22, 2009, 14:56
Donors Group

Default Is My GPU Deffective?

Labi, šī ir kļūda i got
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
Es domāju, thats whats izraisa visu manu BSOD's. what do you guys think?

Mana sistēma: Top Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM Operatīvā atmiņa:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (s):
GTX280
Sound Card:
borta (pašlaik)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Noklikšķiniet uz saiti, kas paraksta vairāk
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Dzesēšana:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Tīkla / Internets:
DSL vidēja
Monitor (s):
30 collas 2650x1600 (drīz anyway)
Operating System (s):
XP Home
Old Maijs 22, 2009, 16:46
Donors Group

Nu ņemot vērā, ka man bija BSOD jautājumiem, jo es uzbūvēta šī iekārta, un izskatās, ka visā man bija nVidia GPU, ka periodiski malfunctioned tiesības no box, es domāju, ka tas ir ļoti iespējams.
Old Maijs 22, 2009, 17:03
Donors Group

sasodīts. tā vienmēr vidū spēles vai taisnība, kad noklikšķināt uz izlases lietām. kad tā darbojas spēli tas darbojas nevainojami, un tad pēc nejaušības principa, BAM! bet varēju kas spēlēt stundām ilgi, pirms tas notiek.
Old Maijs 22, 2009, 22:11
Donors Group

Skan tāpat kā mans. es tur "nosaka" citas lietas, un tas būtu lieliski, un tad kā jūs sakāt, bam no nekurienes to slēdzenes augšu.

Man ir divas kartes, tāpēc ilga viņiem vienam laikā redzēt. Šis viena strādā nevainojami apmēram nedēļu tagad otrs messed up no sākuma, tāpēc es esmu diezgan pārliecināts, ka ir problēma.

Vai jūs varēsiet aizvest savu veco karti, lai redzētu, vai tas darbojas?
Old Maijs 23, 2009, 11:41
Donors Group

i dont ir vecā karte. bet im Guna install windows 7 par citu HDD (vienreiz man darn tukšu DVD), un ja tas vēl darbojas pat es nevaru pieņemt to, ka GPU. god dang. un tā ir vairāk nekā 30 dienas, too. so i cant nosūtījusi atpakaļ uz newegg. Vai man ir jāreģistrējas GPU par BFG lai RMA to?
Old Maijs 26, 2009, 00:17
Donors Group

Gandrīz noteikti jā. Es zinu, ko darāt EVGA.
Old Maijs 26, 2009, 12:17
Donors Group

Labi, labi, tā Guna RMA šodien. tas sux ... vieta man ir kuģis, tā ir burtiski 1,58 jūdžu attālumā no manas mājas ... un tie paradis ļaujiet man vienkārši atstājiet to pretī vietu ... tāpēc es tos nosūtīt.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.