rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Is My Deffective GPU?

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 maja 2009, 14:56
Grupa dawcy

Default Is My Deffective GPU?

Cóż, jest to błąd i dostał
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
i think thats whats przyczyną wszystkich moich BSOD's. what do you guys think?

My System: Góra Secrit

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45)
Pamięć RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Karta graficzna (y):
GTX280
Karta dźwiękowa:
pokładowej (przynajmniej na razie)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Kliknij na link w podpisaniu więcej
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chłodzenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Sieć / Internet:
DSL średnich
Monitor (y):
30 cali 2650x1600 (i tak szybko)
Operating System (-y):
XP Home
Old 22 maja 2009, 16:46
Grupa dawcy

Dobrze że miałem BSOD problemy ponieważ zbudowany tej maszyny i wygląda na to, że cały czas miałem NVIDIA GPU, że przejściowo malfunctioned prawo wyjęciu z pudełka, Myślę, że to bardzo prawdopodobne.
Old 22 maja 2009, 17:03
Grupa dawcy

cholera. jej zawsze w środku gry lub w prawo, gdy kliknę na losowo rzeczy. , gdy działa w grze to działa bezbłędnie, a następnie losowo, BAM! ale może być gra na wiele godzin, zanim w końcu to się stanie.
Old 22 maja 2009, 22:11
Grupa dawcy

Brzmi tak jak moja. i przechowywane "ustalania" inne rzeczy i to wielką pracę, a następnie jak mówisz, bam obecnie nigdzie nie zablokuje się.

Mam dwie karty, więc prowadził je w czasie, aby zobaczyć. Ten pracował bezbłędnie na około tydzień teraz, drugi messed up od początku, więc jestem dość pewny to problemu.

Czy spadek stary karty w celu sprawdzenia, czy to działa?
Old 23 maj 2009, 11:41
Grupa dawcy

ja dont mieć starą kartę. ale im Guna zainstalować Windows 7 na pozostałych HDD (raz znaleźć zacerować puste DVD), a jeśli to nadal działa i można się zakładać, że jest to GPU. dang boga. i ponad 30 dni too. so i cant wysłała go do newegg. Czy muszę zarejestrować GPU o BFG w celu RMA to?
Old 26 maj 2009, 00:17
Grupa dawcy

Prawie na pewno tak. Wiem, że to dla EVGA.
Old 26 maj 2009, 12:17
Grupa dawcy

OK, dobrze, jej Guna RMA dzisiaj. sux ... w tym miejscu muszę go statek jest dosłownie 1.58 mil od mojego domu ... i wont let me umieścić ją na miejsce ... tak mam do niego statku.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.