mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Mi-e GPU Deffective?

Reply

Thread Tools
Old 22 mai 2009, 14:56
Grupul de donator

Default Mi-e GPU Deffective?

Ei bine, aceasta este cea de eroare am
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
Cred că ce este thats cauzând toate BSOD al meu. ce voi credeţi?

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 22 mai 2009, 16:46
Grupul de donator

Ei bine, având în vedere că am avut probleme de BSOD cand am construit această maşină şi se pare că tot timpul am avut o nVidia GPU care intermitent dreapta malfunctioned din caseta, cred că este foarte probabil.
Old 22 mai 2009, 17:03
Grupul de donator

blestema. sale mereu in mijlocul unui joc sau la dreapta, atunci când fac clic pe aleatoare lucruri. atunci când lucrează într-un joc nu mai rămâne flawlessly, apoi în mod aleatoriu, BAM! dar i s-ar putea juca pentru ore în şir, înainte de a se întâmpla.
Old 22 mai 2009, 22:11
Grupul de donator

Sună la fel ca şi al meu. Am păstrat "stabilire" alte lucruri şi ar fi mare lucru şi atunci cum ai spune, bam de nicăieri până se blochează.

Am două carduri, asa ca am alergat-le o la un moment dat să-l vezi. Aceasta o flawlessly a lucrat timp de aproximativ o săptămână acum, de o altă bară de la început, aşa că eu sunt destul de încrezător este problema.

Poţi să scadă în vechea carte, pentru a vedea dacă funcţionează?
Old 23 mai 2009, 11:41
Grupul de donator

i dont au o veche carte. dar im guna instala Windows 7, pe de altă HDD (o dată i găsească o ţesătură necompletat DVD) şi în cazul în care acesta acţionează în continuare până i se poate presupune că este GPU. Dumnezeu dang. şi a fost peste 30 de zile de asemenea. aşa i cant a trimis-o inapoi la newegg. Am nevoie de a înregistra pe GPU BFG cu scopul de a RMA-o?
Old 26 mai 2009, 00:17
Grupul de donator

Aproape sigur da. Ştiu că ai făcut pentru EVGA.
Old 26 mai 2009, 12:17
Grupul de donator

OK, bine, sa guna RMA azi. acest sux ... locul I trebuie să-l la nava este literalmente 1.58 mile de casa mea ... si au obiceiul să-mi doar drop-o la loc ... asa ca am de-o navă.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.