menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

My sa GPU Deffective?

Reply

Thread Tools
Old 22. mája 2009, 14:56
Darcu Skupina

Default My sa GPU Deffective?

No, je to chyba, já mám
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
Myslím, že to je, čo je príčinou všetkých mojich BSOD to. čo vy na to?

Môj systém: Najvyššie Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základná doska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Pamäť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
doske (zatiaľ)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640GB
Optická mechanika (s):
Kliknite na odkaz v podpise viac
Case / PSU:
Corsair CMPs-750TX (750 WATT)
Chladenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Sieť / Internet:
DSL stredne
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro)
Operačný systém (y):
XP Home
Old 22. mája 2009, 16:46
Darcu Skupina

No vzhľadom k tomu, že som mal problémy, pretože BSOD jsem tento stroj, a to vyzerá, že celú dobu som mal nVidia GPU, ktoré prerušovane porouchaný priamo z krabice, myslím, že je to vysoko pravdepodobné.
Old 22. mája 2009, 17:03
Darcu Skupina

sakra. jeho vždy uprostred hry alebo právo, keď kliknete na náhodných vecí. keď to funguje v hre beží bezchybne a potom náhodne, BAM! ale môže byť aj pre hranie na hodiny pred koncom sa to stane.
Old 22. mája 2009, 22:11
Darcu Skupina

Znie to ako moje. i chovaných 'stanovenie' iného a bolo by skvelé prácu a potom, ako by ste povedal, bum z ničoho zapadne hore.

Mám dve karty, tak som im jedno naraz vidieť. Tenhle pracoval bezchybne po dobu asi jedného týždňa hned, druhá neusporiadaný od začiatku, takže som celkom istá, je to problém.

Môžeš kvapku svoje staré kartu, jestli to funguje?
Old 23. mája 2009, 11:41
Darcu Skupina

i dont mať starú kartu. ale im guna nainštalovať Windows 7 a na druhej HDD (raz aj nájsť látat prázdne DVD), a ak je stále hore aj úkony možno predpokladať, že je v tom, že GPU. boha Dang. a boli viac ako 30 dní taky. so i cant poslal ho späť do newegg. Potrebujem zaregistrovať na GPU BFG, aby RMA to?
Old 26. mája 2009, 00:17
Darcu Skupina

Takmer určite áno. Viem, že sa vám u EVGA.
Old 26. mája 2009, 12:17
Darcu Skupina

OK, dobre, jeho guna RMA dnes. sux ... toto miesto som na lodi, aby sa doslova 1,58 míľ od môjho domu ... a oni mi jednoducho zvyknutý nechať kvapku ho na mieste ... takže mám loď ju.
Reply

Register

Záložky
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.