мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Мој је ГПУ Деффецтиве?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22 сви 2009, 14:56
Донаторска Група

Па, ово је ја је добио грешка
хттп://суппорт.мицрософт.цом/?кбид=293078
Мислим да је тај што је узрок свих мојих БСОД-а. Шта чинити те мислити?

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 22 сви 2009, 16:46
Донаторска Група

Па с обзиром да сам имао проблема јер сам БСОД изградили овај машина и да изгледа као и сви заједно, имали су и НВИДИА ГПУ који наизменично малфунцтионед право из кутије, мислим да је врло вероватно.
Old 22 сви 2009, 17:03
Донаторска Група

проклетство. увек у својој средини игре или нашто ја право кликните на рандом ствари. када се ради у игри га покреће флаулесслы, а затим на рандом, БАМ! али ја могу бити за играње часова на крају пре него што се дешава.
Old 22 сви 2009, 22:11
Донаторска Група

Звучи као моја. ја чувао 'поправљања' друге ствари и био би велико дело, а затим као ти рећи КМ ван нигде је заглави.

Имам две карте, тако да сам водио их једну по једну да видим. Ово је радио флаулесслы за око недељу дана сад, други мессед уп од самог почетка, тако да сам прилично сигурна да је то проблем.

Цан ыоу дроп своју стару картицу да видим ако се то ради?
Old 23 сви 2009, 11:41
Донаторска Група

ја донт имати стару картицу. али им гуна инсталирате Уиндоус 7 ас друге ХДД (једном сам пронаћи дарн празан ДВД) и ако још увек делује и може се претпоставити да је ГПУ. Бог Данг. и његове су током 30 дана прекасно. па ја лицемјерје послао га натраг неуегг. Требам ли се пријавити на ГПУ БФГ у циљу РМА то?
Old 26 сви 2009, 00:17
Донаторска Група

Готово сигурно да. Знам да радим за ЕВГА.
Old 26 сви 2009, 12:17
Донаторска Група

ОК, добро, његова гуна РМА данас. сукс ово место ... Ја сам за то да се брод дословно 1,58 миља од моје куће ... и они навика пустити мене праведан кап то офф на место ... па морам брод је.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц