![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, ово је ја је добио грешка хттп://суппорт.мицрософт.цом/?кбид=293078 Мислим да је тај што је узрок свих мојих БСОД-а. Шта чинити те мислити?
|
| |||
| |||
| Па с обзиром да сам имао проблема јер сам БСОД изградили овај машина и да изгледа као и сви заједно, имали су и НВИДИА ГПУ који наизменично малфунцтионед право из кутије, мислим да је врло вероватно. |
|
| |||
| |||
| проклетство. увек у својој средини игре или нашто ја право кликните на рандом ствари. када се ради у игри га покреће флаулесслы, а затим на рандом, БАМ! али ја могу бити за играње часова на крају пре него што се дешава.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Звучи као моја. ја чувао 'поправљања' друге ствари и био би велико дело, а затим као ти рећи КМ ван нигде је заглави. Имам две карте, тако да сам водио их једну по једну да видим. Ово је радио флаулесслы за око недељу дана сад, други мессед уп од самог почетка, тако да сам прилично сигурна да је то проблем. Цан ыоу дроп своју стару картицу да видим ако се то ради? |
|
| |||
| |||
| ја донт имати стару картицу. али им гуна инсталирате Уиндоус 7 ас друге ХДД (једном сам пронаћи дарн празан ДВД) и ако још увек делује и може се претпоставити да је ГПУ. Бог Данг. и његове су током 30 дана прекасно. па ја лицемјерје послао га натраг неуегг. Требам ли се пријавити на ГПУ БФГ у циљу РМА то?
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Готово сигурно да. Знам да радим за ЕВГА. |
|
| |||
| |||
| ОК, добро, његова гуна РМА данас. сукс ово место ... Ја сам за то да се брод дословно 1,58 миља од моје куће ... и они навика пустити мене праведан кап то офф на место ... па морам брод је.