az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Benim GPU Deffective mi?

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 14:56 22.
Bağış Grubu

Default Benim GPU Deffective mi?

Peki, bu hata var ise
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
Ben şu nedir neden düşünüyorum tüm BSOD's. Siz ne düşünüyorsunuz?

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
Ağ Bağlantısı / İnternet:
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old May 2009, 16:46 22.
Bağış Grubu

Evet bende bu makine inşa ve tüm boyunca benziyor bu BSOD sorunlar oldu verilen bu aralıklı olarak doğru dışarı kutunun malfunctioned bir nVidia GPU vardı, ben çok olası olduğunu düşünüyorum.
Old May 2009, 17:03 22.
Bağış Grubu

lanet etmek. onun bir oyun veya sağa ortasında her zaman rasgele şeyler i tıklayın. ne zaman o kusursuz çalışan bir oyun, sonra, BAM rasgele çalışıyor! önce olur ama sonunda saatlerce oynamak olabilir.
Old May 2009, 22:11 22.
Bağış Grubu

Benim gibi görünüyor. i '' diğer şeylerin tespit tutulacak ve büyük iş ve sonra gibi söylüyor ve hiçbir yerde bu kadar kilitler dışarı Bam.

Ben, bu yüzden onları bir zaman görmek için bir koştum iki kart var. Bu kusursuz bir hafta şimdilik çalıştı, ikincisi ise başından berbat, bu yüzden oldukça bu sorun emin oldum.

Eğer çalışırsa sizi görmek üzere eski kartı bırak miyim?
Old 23 Mayıs 2009, 11:41
Bağış Grubu

I dont eski bir kart var. ancak sohbet diğer HDD'ye Windows 7 yüklemek Guna (once i) ve bir yama boş DVD bulmak eğer hala varsayabiliriz Ben eylemler Bu GPU. tanrı Dang. ve edilmiş üzerinden 30 gün de. öylesine i cant newegg geri gönderdiler. Ben BFG üzerindeki GPU kaydı gerekiyor mu yılında RMA için sipariş?
Old 26 Mayıs 2009, 00:17
Bağış Grubu

Neredeyse kesinlikle evet. Seni EVGA için ne biliyorum.
Old 26 Mayıs 2009, 12:17
Bağış Grubu

Tamam, iyi, kendi Guna RMA bugün. Bu sux ... yeri i bu gemi için gerçekten evime 1,58 miles ... ve bana sadece yere onu bırak ... böylece Ben bu gemi için izin alışkanlık.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından