![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Нейната блокира ги и аз нужда от тях |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви карти теб ли? само една pcie слот? абсолютно никаква възможност да се движат около него?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Как да го преместите около |
|
| |||
| |||
| дънната платка и какво имаш? шансовете са вашите графични карти е в pcie слота (надявам се) Ако вашата дънна платка има две от тези слотове, тогава ние можем да само просто да го преместите в друга
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: Най-дъски с 2 SLI слотове са другите вървят на по-ниска скорост (обикновено 8x). Не бих препоръчваме. Може би има IRQ конфликти, както и 99% от времето в началото на страницата PCI-E слота е тази, която трябваше да го (така е малко вероятно тя ще се движи от помощ, сигурно боли: P). Ако тя е в дъното слот движи го, ако не получите нова борда.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Много от по-нова графика карти имат висок компоненти / фенове, които ще блокират PCI слотове.
Там не е много можете да направите за него, с изключение на промените графична карта, но това не е обикновено practicle. Какво ви трябва PCI слот (и) за? и какво е в PCI слотове в момента? ..... Може би има промени може би? Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| 4 RAM слотове | Jack06 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 26 ноември 2007 14:53 |
| AGP и PCI слотове. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 2 | 31 Окт 2007 22:10 |
| PCI слотове | Running_on_empty | Графика на карти & Монитори | 7 | 10-ти септември 2007 09:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |