![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Njegova blokirajući ih i trebam ih |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ono što je dobio karticu ya? koju je dobio samo jedan pcie utor? apsolutno nema mogućnost da se kreće oko?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Kako biste ga premjestili oko |
|
| |||
| |||
| dobro matičnoj ploči što imate? šanse su vaše grafičke kartice je u pcie utor (nadamo se) ako vaša matična ploča ima dva od tih utora onda možemo jednostavno je premjestite u drugu
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: Većina ploča sa 2 SLI slotovi su druge prikazivati na nižoj brzini (tipično 8x). Ne bih da. Možda ste IRQ sukoba, i 99% vremena na vrh PCI-E utor je ona koju treba da stavi u (tako da nije vjerojatno da će pomoći da se kreće, vjerojatno povrijediti: p). Ako je na dnu utor premjestiti ga, ako ne dobijem novi odbor.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mnogo je noviji Graphics Cards imati visok komponente / navijača koji će blokirati PCI utore.
Nema ih mnogo možete učiniti nešto o tome, osim promijeniti svoj Grafička kartica, ali to nije obično practicle. Što vam treba PCI utor (a) za? i što je u PCI utore trenutno? ..... postoji možda zaobilaznog mozda? My System: Početna Build
|