![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| חוסמת את אותם ואני צריך אותם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה יש לך כרטיס? יש לך רק אחד חריצי PCIe משבצת? שום אפשרות להזיז את זה על?
|
| |||
| |||
| איך אתה מעביר אותו מסביב |
|
| |||
| |||
| ובכן מה לוח האם יש לך? הסיכויים הם כרטיס המסך שלך בתוך משבצת חריצי PCIe (אני מקווה) אם לוח האם יש שני אלה מכונות מזל אז אנחנו יכולים פשוט להעביר אותו לבית השני
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: רוב לוחות SLI עם 2 משבצות השני יש לפעול על מהירות נמוכה יותר (בדרך כלל 8x). לא הייתי ממליץ. אולי יש התנגשויות IRQ, ו 99% מהמקרים הדף חריץ PCI-E הוא אחד אתה אמור לשים אותו (זה לא נראה כל כך מרגש זה יעזור, כנראה כואב: P). אם הוא בחלקו התחתון משבצת להזיז את זה, אם לא לקבל לוח חדש.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הרבה יותר של כרטיסי מסך גבוה יש רכיבים / מעריצים כי יחסמו את PCI משבצות.
אין הרבה שאתה יכול לעשות לגבי זה, מלבד להחליף את כרטיס המסך שלך, אבל זה בדרך כלל לא practicle. מה אתה צריך את PCI משבצת (ות) עבור? ומה ב-PCI משבצות כרגע? ..... יש אולי לעקיפת הבעיה אולי? המערכת שלי: בניית הבית
|