![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jos blokuoja juos ir man reikia juos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas kortelės Ya got? Jums tik got one PCIe slot? jokios judančių ji apie galimybe?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Kaip jūs jį perkelti maždaug |
|
| |||
| |||
| gerai kas plokštę turite? tikimybė, kad jūsų video korta yra PCIe lizdas (tikiuosi) jeigu jūsų pagrindinė plokštė turi dvi iš šių laiko tarpsnių tada mes galime tiesiog jį perkelti į kitas
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: dauguma plokščių su SLI 2 slots yra kitų važiuojant mažesniu greičiu (paprastai 8x). Aš nenoriu rekomenduoti. Galbūt IRQ konfliktai ir 99% laiko viršų PCI-E lizdas yra vienas iš jūsų turėtų pateikti jį (taigi mažai tikėtina, juda jis padės, tikriausiai skauda: P). Jei jis yra iš apačios į lizdą perkelti jį į viršų, jei nėra gauti nauja valdyba.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daugelis naujesnių Grafika kortelės ūgio komponentai / ventiliatoriai, kad bus blokuoti PCI.
Čia nėra daug galima padaryti apie tai, išskyrus pakeisti savo vaizdo plokštė, tačiau tai paprastai practicle. Ką reikia PCI (-ai)? ir kas yra PCI šiuo metu? ..... ten gal problemos gal? Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| 4 RAM Slots | Jack06 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 26, 2007 14:53 |
| AGP ir PCI. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 31 spalis 2007 22:10 |
| PCI Slot Provided | Running_on_empty | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 10 rugsėjis 2007 09:04 |
| Temos įrankiai | |
| |