![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tā bloķē tos un man ir nepieciešams tos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāda karte ya got? Jums ir tikai got one PCIE slotā? absolūti nekādu iespēju pāriet it about?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| kā jūs pārvietot to pa |
|
| |||
| |||
| Nu ko motherboard jums ir? izredzes ir jūsu grafikas karte ir PCI slot (cerams) Ja jūsu mātesplatē ir divas no šīm laika nišām, tad mēs varam tikai vienkārši pārvietot to citiem
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: vislielākās plates ar 2 SLI slots ir citi darbojas ar mazāku ātrumu (parasti 8x). Es neiesaka. Jums varētu būt IRQ konfliktus, un 99% no laika top PCI-E slots ir viens jūs vajadzēja likt to (tā tas ir maz ticams, tā pārvietošana palīdzēs, iespējams, cietis: p). Ja tas ir apakšējā slotā virziet to uz augšu, ja ne iegūt jauno valdi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daudz jaunāku Graphics Cards ir augsts komponenti / fani, ka bloķēs PCI slots.
Tur nav daudz varat darīt to, kas nav mainīt jūsu Graphics Card, bet tas nav parasti practicle. Kas Jums nepieciešams PCI slots (s)? un kāda ir PCI slots šobrīd? ..... ir varbūt risinājums, varbūt? Mana sistēma: Home Build
|