![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jego blokuje i muszę je |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaką kartę ya got? Ci tylko jedno gniazdo PCI-E? żadnej możliwości ruchu chodzi?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Jak go przenieść okolice |
|
| |||
| |||
| dobrze, co płyty masz? szanse są karty graficznej w gnieździe PCI-E (miejmy nadzieję) Jeżeli płyta ma dwa takie gniazda, możemy po prostu przenieść w inne
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: większość płyt z 2 sloty SLI mają inne jazdy z niższą prędkością (zwykle 8x). Nie polecam tego. Możesz mieć konflikt IRQ, a 99% raz na górę gniazdo PCI-E jest jedną masz za zadanie umieścić go w (więc jest mało prawdopodobne, przemieszczających się to pomoże, chyba boli: P). Jeśli w dnie gniazda przenieść go, jeśli nie dostać nowy zarząd.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wiele nowszych kart graficznych wysokiej components / fanów, którzy będą blokować gniazd PCI.
Nie bardzo dużo można zrobić, innych niż zmiany karty graficznej, ale to nie jest zwykle practicle. Czego potrzebujesz, slot PCI (y)? i co jest w sloty PCI obecnie? ..... nie może obejście może? My System: Start Build
|