![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sa le blocheze si am nevoie de ele |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ce te-ai carte? doar tu ai un slot pcie? absolut nici o opţiune de a trece el despre?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Cum te misca-te în jurul |
|
| |||
| |||
| bine ce placa de baza ai? Sansele sunt dvs. placă grafică este într-un slot pcie (sperăm să) dacă-ţi placa de bază a două din aceste sloturi, atunci putem doar pur şi simplu al muta în alte
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: cele mai multe panouri cu 2 sloturi SLI au alte ruleze la o viteză mai mică (de obicei 8x). Nu as recomanda acest lucru. S-ar putea să aibă IRQ conflicte, şi 99% din timp de sus slot PCI-E este cel pe care îl presupune pentru a pus-o în (astfel că este puţin probabil în mişcare va ajuta, probabil rănit: p). Dacă este în partea de jos slot al muta în sus, dacă nu chiar a lua un nou consiliu.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Multe din noile Graphics Carduri au înalt componente / fani, care va bloca sloturi PCI.
Nu există un lot pe care le puteţi face despre it, altele decât vă schimbaţi placă grafică, dar că nu este de obicei practicle. De ce aveţi nevoie de slot PCI (e) pentru? şi ceea ce este în prezent sloturi PCI? ..... Poate există o soluţie, poate? Sistemul meu: Home Build
|