![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jej blokace a musím im |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo ťa tu kartu? ste len jeden PCIe slot? absolútne žiadna možnosť sťahovania je?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Ako sa vám pohybovať okolo |
|
| |||
| |||
| i doska, čo máte? Šance sú grafickej karte je v PCIe slotu (dúfajme) ak vaša základná doska má dva sloty týchto potom môžeme len jednoducho presunúť do iných
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: väčšina dosiek sa SLI 2 sloty majú iné beží na nižšej rýchlosti (zvyčajne 8x). Chtěl bych odporučiť, aby ne. Možno ste IRQ konflikty, a 99% v čase, keď hore PCI-E slot je jedným ste mal ju v (tak je to nepravdepodobné, pohybujú pomôže, pravdepodobne bolieť: p). Ak je to v spodnej slot pohyb hore, ne-li získať nové desce.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hodně novšie grafické karty majú tallový komponenty / fanúšikov, že bude blokovať PCI sloty.
Nie je toho veľa môžete robiť, okrem zmeniť grafickú kartu, ale to nie je obvykle practicle. Čo potrebujete pre PCI slot (y)? a čo je v PCI sloty súčasnosti? ..... tam možná riešenia snad? Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| 4 sloty RAM | Jack06 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 26. novembra 2007 14:53 |
| AGP a PCI sloty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 2 | 31 októbra 2007 22:10 |
| PCI sloty | Running_on_empty | Graphics Cards & Monitory | 7 | 10. September 2007 09:04 |
| Thread Tools | |
| |