![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Његова блокирајући их и треба их |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| оно што је добио картицу ыа? коју је добио само један пцие слот? апсолутно нема могућност да се креће око?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Да бисте га преместили око |
|
| |||
| |||
| добро матичној плочи што имате? шансе су ваше графичке картице је у пцие слот (надамо се) ако ваша матична плоча има два од тих слот онда можемо једноставно је преместите у другу
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мрдавеы: Већина плоча са 2 сли слот су друге приказују на нижој брзини (типично 8кс). Не бих да. Можда сте ИРК сукоба, и 99% времена на врх ПЦИ-Е слот је она коју треба да стави у (тако да није вероватно да ће помоћи да се креће, вероватно повредити: п). Ако је на дну слот преместите га, ако не добијем нови одбор.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Много је новији Грапхицс Цардс имати висок компоненте / навијача који ће блокирати ПЦИ слот.
Нема их много можете учинити нешто о томе, осим променити свој Графичка картица, али то није обично працтице. Шта вам треба ПЦИ слот (а) за? и што је у ПЦИ слот тренутно? ..... постоји можда ре? мозда? Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Набавка нове графичке картице. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 7 децембар 2008 13:24 |
| 4 РАМ слот | Јацк06 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 26 новембар 2007 14:53 |
| АГП и ПЦИ слот. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 31 октобар 2007 22:10 |
| ПЦИ места | Руннинг_он_емпты | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 10. сеп 2007 09:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |