![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bu onları engelleme ve i almam gerekiyor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne kartı seni var mı? sadece bir PCIe yuvası var mı? Bunu taşınma hiç seçenek?
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| nasıl çevresinde hareket yapmak |
|
| |||
| |||
| ne anakart var? şansını grafik kartı bir PCIe yuvasına (umarım) bir Eğer anakart iki yuvası vardır sonra sadece basitçe diğer haline taşıyabilirsiniz
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: 2 SLI yuvaları ile kartlarına en düşük hız (genelde 8x) bulunan diğer çalıştırıyorum. Ben tavsiye etmem bu. Sen ve üst PCI-E yuvasına tek sana söylemek zannediyorsunuz olduğu zaman% 99 (bu olasılığı da, büyük olasılıkla zarar: yardımcı olacaktır hareketli's IRQ çakışmaları olabilir p). Eğer alt yuvaya's eğer yeni bir tahta almak değil, yukarı hareket ettirin.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni grafik kartları birçok yüksek parçaları da bu PCI yuvaları engeller fanlar.
Daha grafik kartınızı değiştirdiğinizde, diğer Burada bu konuda yapılabilecek çok şey değil ama genellikle practicle değil. Ne PCI yuvasına (ler) gerekiyor? ve PCI yuvaları olarak şu anda? ..... Orada belki bir çözüm belki de? Benim Sistemi: Ev Yapı
|