![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Його блокують їх, і я їх потребує |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| яку карту я отримав? Ви тільки один слотів PCIe? абсолютно ніякої можливості переміщення це?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Як ви переміщати |
|
| |||
| |||
| Ну, що материнська плата у вас є? швидше за все ваша відеокарта в PCIe слот (будемо сподіватися) Якщо ваша материнська плата має дві з цих слотів, то можна просто перенести в інше
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mrdavey: більшість плат з 2 слота SLI мають інший працює на більш низькій швидкості (як правило, 8x). Я б не рекомендував цього. Можливо, вам доведеться IRQ конфлікти, а 99% часу верхнього PCI-E слот один ти повинен покласти її в (так що навряд чи це рух допоможе, ймовірно, постраждав: P). Якщо він знаходиться в нижньому слотом перемістити його вгору, якщо не отримаєте нову раду.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Багато нових відеокарти високий компоненти / вентиляторів, що блокуватиме PCI слота.
Там не багато ви можете зробити, крім змін відеокарта, але це зазвичай не Розіграші. Що потрібно слоти PCI (и)? і що в слоти PCI даний час? ..... Може бути, є обхідний шлях може бути? Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| 4 слота пам'яті | Jack06 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 26 листопада 2007 14:53 |
| AGP і PCI слоти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 2 | 31 жовтня 2007 22:10 |
| Слоти PCI | Running_on_empty | Графічні карти & Монітори | 7 | 10 вересня 2007 09:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |