![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Защото аз съм сигурен, че е хубава. ![]() ![]() Съжалявам за странично изображение аз съм на моите сестри Mac в момента и аз знам как да ги въртим. Мнения? Не съм направил нищо по всяко необичайно за моя компютър наскоро, една вечер, докато играят левица 4 Dead той просто започна да пъхтене и деформирам текстури и всичко отиде лилаво и просто бъркани всичко в неузнаваем неточно. Аз имах карта за около 2 години сега ми кула е добре вентилирани и аз никога не са имали някакви проблеми с прегряване. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не, че в BIOS, преди Windows и по този начин всички шофьори ритник в тогава да, бих казал, че на хардуера. Ако вентилатора работи добре това вероятно боклуци.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, поставете стандарт'80% шанс GPU, 20% шанс PSU "отговор тук. Изглежда, че вашата VRAM е тост.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|