![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Protože já jsem si jistá, že to je. ![]() ![]() Omlouvám se za bok obraz jsem na mé sestry Mac v okamžiku, a já nevím, jak se střídat. Názory? Neudělal jsem vůbec nic neobvyklého na můj PC v poslední době jednu noc během hraní Levá 4 Mrtvý je právě začala supět osnovní a textury a všechno šlo fialové a právě míchaná všechno do nerozeznatelných zkomolit. Mám kartu asi 2 roky, moje věž je dobře větrané a já jsem nikdy neměl žádné problémy s přehřátím. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud by to tak, že v BIOSu, než Windows, a tudíž žádné ovladače rozkopnout potom ano, řekl bych, je to hardware. Pokud ventilátor běží pokuta je to pravděpodobně junk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, vložka standardní "80.% chance GPU, 20% šance, PSU 'reakci zde. Vypadá to, že vaše VRAM je toast.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|