![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Επειδή είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι. ![]() ![]() Συγγνώμη για το πλευρικώς εικόνας είμαι για Mac αδελφές μου αυτή τη στιγμή και εγώ dunno πώς να εναλλάσσουμε. Γνώμες; Δεν έκανα τίποτα ασυνήθιστο με τον υπολογιστή μου πρόσφατα, μια νύχτα, ενώ παίζει Αριστεράς 4 Dead αυτή μόλις αρχίσει να ξεφύσημα στημόνι και υφές και όλα πήγαν μοβ και μόνο σε ό, κωδικοποιημένα διαστρεβλώνω αγνώριστος. Είχα την κάρτα για περίπου 2 χρόνια, ο πύργος μου είναι καλά αεριζόμενο και θ δεν είχαν ποτέ προβλήματα με την υπερθέρμανση. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν το κάνει αυτό στο BIOS, πριν από τα Windows και, συνεπώς, κάθε οδηγούς κλωτσιά στον τότε ναι, θα έλεγα ότι είναι υλικό. Αν ο ανεμιστήρας λειτουργεί πρόστιμο είναι πιθανόν σκουπίδια.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, εισαγάγετε πρότυπο «80% πιθανότητες GPU, 20% πιθανότητες PSU απάντηση εδώ. Μοιάζει VRAM σας είναι τοστ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|