![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cause Im 'ljepušan siguran je. ![]() ![]() Nažalost o bočno sliku sam na moje sestre Mac trenutno i ja dunno kako ih rotirati. Mišljenja? Nisam ništa učiniti na svim neobičnim na moj PC nedavno, jedne noći, dok svira Left 4 Dead je upravo počela brektati vitoperiti i tekstura i sve ode grimiz i umućeno baš sve u neprepoznatljive namještati. Sam imao karticu za oko 2 godine, moje kule je dobro prozračenom i ja nikada nisu imali nikakvih problema s pregrijavanja. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je to u BIOS-u, prije Windowsa i na taj način bilo koji vozača u kick onda da, rekao bih da je hardver. Ako je pokrenut fan fino je vjerojatno junk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, umetanje standardnih'80 priliku GPU%, 20% šanse PSU 'odgovor ovdje. Izgleda VRAM je vaš tost.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Cant odlučite koliko Sub | robina80 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 8. travanj 2009 02:02 |
| Jednostavno se ne mogu odlučiti što bih trebao ići za | thingie2 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 13. travanj 2008 05:58 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Trebate odlučiti ... Odgovor je potrebno što prije | Cew27 | General Hardware Chat | 15 | 8. studeni 2007 14:28 |
| Thread Tools | |
| |