![]() |
|
| |||
| |||
| כי אני די בטוח שזה הוא. ![]() ![]() מצטער על התמונה אני לצדדים על האחיות שלי מאק ברגע ואני dunno כיצד לסובב אותם. דעות? אני לא עושה שום דבר בכלל לא שגרתית על המחשב שלי לאחרונה, לילה אחד בזמן ששיחק שמאל 4 המלח הוא פשוט התחיל לטרטר ושל עיוות textures והכל הלך סגול ופשוט הכל לתוך טרוף בלתי מזוהה לסרס. יש לי את הכרטיס כ 2 שנים, המגדל שלי הוא מאורר טוב ואני מעולם לא היו בעיות כלשהן עם overheating. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם היא עושה את זה ב-BIOS, לפני Windows וכך כל הנהגים בעיטה ב אז כן, אני אומר את זה של חומרה. אם המאוורר פועל זה בסדר, כנראה הזבל.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, הכנס Standard'80% סיכוי GPU, 20% סיכוי PSU 'התגובה כאן. נראה כאילו הוא שלך VRAM טוסט.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| צביעות להחליט מה משנה | robina80 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 8 אפריל 2009 02:02 |
| פשוט לא יכול להחליט מה אני צריכה ללכת ל | thingie2 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 13 אפריל 2008 05:58 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| צריך להחליט ... התשובה הנדרשת בהקדם האפשרי | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 15 | 8 נובמבר 2007 14:28 |
| שרשרת כלים | |
| |