![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Cause I'm pretty tikrai yra. ![]() ![]() Atsiprašome šoną vaizdas I'm on my sesuo Mac metu ir aš Nežinau, tiesa, kaip pasukti juos. Nuomonės? I didn't do anything at visas neįprastas mano PC neseniai, vieną naktį žaisdami Left 4 Dead ji tik pradėjo Buchać ir deformuoti tekstūros ir viskas buvo tik raudonos ir plakta viskas į neatpažįstamai iškraipyti. Man teko apie 2 metus, dabar kortele, mano bokšto yra gerai vėdinama, o aš neturėjau jokių su perkaitimo problemas. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei ji to, kad BIOS, kol "Windows" ir tokiu būdu vairuotojai nulems tai taip, aš norėčiau pasakyti, kad techninė įranga. Jei ventiliatorius veikia puikiai tai greičiausiai šiukšlių.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, įterpti standartas "80% tikimybė, GPU, 20% tikimybė, PSU atsakymas čia. Atrodo, kad jūsų VRAM yra taurę.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|