![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Цаусе Им 'згодан сигуран је. ![]() ![]() Нажалост о бочно слику сам на моје сестре Мац тренутно и ја дунно како их ротирати. Мишљења? Нисам ништа учинити на свим необичним на мој ПЦ недавно, једне ноћи, док свира Лефт 4 Деад је управо почела бректати витоперити и текстура и све оде гримиз и умућено баш све у Није препознато намјештати. Сам имао картицу за око 2 године, моје куле је добро проветреном и ја никада нису имали никаквих проблема са прегрејавања. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је то у БИОС-у, пре Уиндоус-и на тај начин било који возача у кицк онда да, рекао бих да је хардвер. Ако је покренут фан фино је вероватно јунк.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, уметање стандардних'80 прилику ГПУ%, 20% шансе псу 'одговор овде. Изгледа ВРАМ је ваш тост.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Цант одлучите колико Суб | робина80 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 8 април 2009 02:02 |
| Једноставно се не могу одлучити шта бих требао ићи за | тхингие2 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 13 април 2008 05:58 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Ви треба да одлучи ... Одговор је потребно што пре | Цеу27 | Генерал Хардуаре Цхат | 15 | 8 новембар 2007 14:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |