![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Причина Я цілком впевнений, це так. ![]() ![]() Вибач боком зображення я на мої сестри Mac на даний момент, і я знаю, як повернути їх. Думки? Я не робив взагалі нічого незвичайного з комп'ютером Нещодавно, одна ніч, під час гри Left 4 Dead він тільки почав пихтіння і деформується текстури і все пішло Purple і просто всі захищені в невпізнанною підтасовувати. Я мав картки протягом 2 років, мій вежі добре провітрюється, і я ніколи не мав жодних проблем з перегрівом. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це так, що в BIOS, до вікон і тим самим будь-яких драйверів стусан в то так, я хотів би сказати, що це устаткування. Якщо вентилятор працює нормально це, ймовірно, сміття.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, вставити стандартний '80% ймовірність ГПУ, 20% імовірність відповіді БП "тут. Виглядає як VRAM це тост.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Нахиляє вирішити, що Sub | robina80 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 8 квітня 2009 02:02 |
| Просто не може вирішити, що я повинна піти на | thingie2 | Графічні карти & Монітори | 2 | 13 квітня 2008 05:58 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Необхідно прийняти рішення ... Відповідь необхідно якомога швидше | Cew27 | Генеральний обладнання чат | 15 | 8 листопада 2007 14:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |