menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Je moje grafická karta nedaří?

Reply

Thread Nástroje
Old 5. června 2008, 06:57
Nový člen skupiny

Default Je moje grafická karta nedaří?

Dobře takže tady je něco. Mám nVidia GeForce FX 5500 256 MB grafické kartě. Bylo by hrát všechny hry jsem chtěl, jako Halo, Red frakci, World of Warcraft, atd. prostě v pohodě. Ale pak jsem šel do mé aktualizace grafických ovladačů a najednou hned můj 3d hry hrát za 5-10 sekund, možná déle, a pak se hra zamrzne, ale zvuk pokračuje smyčkování a po 5-20 sekund ho unfreezes, pokračuje hře, a pak se to stane znovu. Když jsem měl nainstalované WoW, i to udělal, a pak šel do modrá obrazovka smrti a musel jsem uzavírací a vypnout počítač.

Snažil jsem se zpět k řidiči kolejových cuz věcí pracovalo perfektně jemné, než doposud žádný štěstí. I přesto převýšení hrát 3D hry už moje.
Ti všichni držet zmrazení / soundlooping / unfreezing a opakování, což je mrzuté.

Pomoci by ocenili. Jsem také od odinstalovány WoW a přeinstalovat jednou didnt které pomáhají tak i odinstalovat jej znovu. Ale bude-li třeba přeinstalovat aby viděli, co se BSoD řekl.

Všechno dokonale pracoval před Zkoušel jsem upgrade mého řidiče.
Ive také vyzkoušeli odinstalací moje ovladače grafické karty a znovu je. Zatím žádné štěstí.

Tady jsou moje současné specifikace systému:
Model: Dimension 2400
Provozní Sys: Windows XP SP 2
Procesor: Intel Celeron CPU 2,40 GHz
Paměť: 1022 MB Ram
BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Verze 1.10 A05
Grafická karta: nVidia GeForce FX 5500
Zvuk: SoundMax Digital Audio

Vážím si pomoct.
Old 5. června 2008, 08:00
Dárce Skupina

Default Je moje grafická karta nedaří?

Zkoušeli jste simpily takeing vaše karta out, vyfukování jakéhokoli prachu a znovu sezení je?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nejlepší AGP Grafické karty marko Graphics Cards & Monitory 6 12.září 2009 03:13
Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. Srpna 2009 08:44
Is It My Video karta opačném? Gemini Graphics Cards & Monitory 1 22. června 2009 15:55
Získání nové grafické karty. Coolyxxx Graphics Cards & Monitory 4 7. prosince 2008 13:24
Pomoc s grafických karet ..... CrazyAce Graphics Cards & Monitory 1 10. prosince 2007 00:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.