![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře takže tady je něco. Mám nVidia GeForce FX 5500 256 MB grafické kartě. Bylo by hrát všechny hry jsem chtěl, jako Halo, Red frakci, World of Warcraft, atd. prostě v pohodě. Ale pak jsem šel do mé aktualizace grafických ovladačů a najednou hned můj 3d hry hrát za 5-10 sekund, možná déle, a pak se hra zamrzne, ale zvuk pokračuje smyčkování a po 5-20 sekund ho unfreezes, pokračuje hře, a pak se to stane znovu. Když jsem měl nainstalované WoW, i to udělal, a pak šel do modrá obrazovka smrti a musel jsem uzavírací a vypnout počítač. Snažil jsem se zpět k řidiči kolejových cuz věcí pracovalo perfektně jemné, než doposud žádný štěstí. I přesto převýšení hrát 3D hry už moje. Ti všichni držet zmrazení / soundlooping / unfreezing a opakování, což je mrzuté. Pomoci by ocenili. Jsem také od odinstalovány WoW a přeinstalovat jednou didnt které pomáhají tak i odinstalovat jej znovu. Ale bude-li třeba přeinstalovat aby viděli, co se BSoD řekl. Všechno dokonale pracoval před Zkoušel jsem upgrade mého řidiče. Ive také vyzkoušeli odinstalací moje ovladače grafické karty a znovu je. Zatím žádné štěstí. Tady jsou moje současné specifikace systému: Model: Dimension 2400 Provozní Sys: Windows XP SP 2 Procesor: Intel Celeron CPU 2,40 GHz Paměť: 1022 MB Ram BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Verze 1.10 A05 Grafická karta: nVidia GeForce FX 5500 Zvuk: SoundMax Digital Audio Vážím si pomoct. |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste simpily takeing vaše karta out, vyfukování jakéhokoli prachu a znovu sezení je? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nejlepší AGP Grafické karty | marko | Graphics Cards & Monitory | 6 | 12.září 2009 03:13 |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Is It My Video karta opačném? | Gemini | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. června 2009 15:55 |
| Získání nové grafické karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. prosince 2008 13:24 |
| Pomoc s grafických karet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. prosince 2007 00:33 |
| Thread Nástroje | |
| |