μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Μήπως μου Graphics Card παραλείποντας;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Ιουνίου 2008, 06:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Εντάξει μέχρι εδώ είναι το πράγμα. Έχω μια nVidia GeForce FX 5500 256 MB κάρτα γραφικών. Θα παίξετε όλα τα παιχνίδια που ήθελα όπως το Halo, Red φατρία, World of Warcraft, κλπ. μια χαρά. Όμως, στη συνέχεια πήγα να ενημερώσετε τους οδηγούς γραφικών μου και ξαφνικά μου τώρα 3δ παίξετε παιχνίδια για 5-10 δευτερόλεπτα ίσως πλέον και τότε το παιχνίδι παγώνει αλλά ο ήχος εξακολουθεί looping και στη συνέχεια μετά από 5-20 δευτερόλεπτα θα unfreezes, εξακολουθεί gameplay, και τότε αυτό θα συμβεί ξανά. Όταν είχα WoW θα εγκατασταθεί ακόμη και έκανε ότι και στη συνέχεια προχώρησε σε μια μπλε οθόνη του θανάτου και είχα κλεισίματος και να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή μου.

Προσπάθησα τροχαίο πίσω τους οδηγούς cuz πράγματα ήταν απολύτως εργασίας προστίμου πριν ακόμη δεν τύχη. Εξακολουθώ να επίκλιση παίξουν παιχνίδια μου 3δ πια.
Όλοι τηρούν το πάγωμα / soundlooping / αποδέσμευση και επαναλαμβάνουμε αυτό που είναι ενοχλητικό.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Έχω, επίσης, από το απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση WoW μια φορά που didn't βοηθήσει έτσι απεγκαθίστανται ξανά. Αλλά εγώ θα επανεγκατάσταση, εφόσον αυτό απαιτείται για να δούμε τι είπε ο BSoD.

Τα πάντα λειτούργησαν τέλεια πριν Προσπάθησα αναβάθμιση μου οδηγούς.
Επίσης IVE TRIED απεγκατάσταση μου κάρτα γραφικών και επανεγκατάσταση των οδηγών τους. Ωστόσο, δεν τύχη.

Εδώ είναι το ισχύον σύστημα specs:
Μοντέλο: 2400 Διάσταση
Λειτουργικά συστήματα: Windows XP SP 2
Επεξεργαστής: CPU Intel Celeron 2,40 GHz
Μνήμη: 1022 MB RAM
BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A05
Video Card: nVidia GeForce FX 5500
Ήχος: SoundMax Digital Audio

Εκτιμώ οποιαδήποτε βοήθεια.
Old 5 του Ιουνίου 2008, 08:00
Ομάδα Δωρητών

Έχετε δοκιμάσει simpily takeing σας κάρτα out, φυσάει από τη σκόνη και τυχόν εκ νέου καθίσματος είναι;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.