manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Grafička kartica je moja mana?

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2008, 06:57
Novi član grupe

Dobro pa ovdje je stvar. Imam nVidia GeForce FX 5500 256 MB grafička kartica. To bi igrati sve igre sam htjela poput Halo, Crveni frakcija, World of Warcraft itd. sasvim u redu. Ali onda sam otišao u ažuriranju moje grafičke drivere i sve je sada moj nagli 3d igre igrati za 5-10 sekundi možda i duže, a zatim igra freezes ali zvuk nastavlja petlje, a zatim nakon 5-20 sekundi unfreezes, igra se nastavlja, a onda će se dogoditi opet. Kad sam imao instaliranu WOW pa je to učinio, a zatim otišao na plavom zaslonu Smrti, i morao sam isključiti i shutoff moj računalo.

JA pokušao rolling back vozača cuz stvari radilo savršeno fino pred još ne sreća. JA pa ipak licemjerje moga igrati 3D igre više.
Svi oni držati zamrzavanje / soundlooping / unfreezing i ponavlja ono što je neprijatan.

Bilo koji pomoć bi bilo poštovati. Ja sam također od deinstaliran WOW i nakon što nije reinstalled pomoći pa sam ga ponovno deinstaliran. Ali ću reinstalirati, ako je potrebno da biste vidjeli što BSoD rekao.

Sve je savršeno radila prije nego sam pokušao nadogradnju moje vozača.
Također Ive pokušao deinstaliranju moje grafičke kartice vozača i ponovno instalirajte ih. Ipak, nema sreće.

Evo moj trenutni sustav Specifikacije:
Model: 2400 Dimenzija
Operativnih sustava: Windows XP SP 2
Procesor: Intel Celeron CPU 2,40 GHz
Memorija: 1022 MB RAM
BIOS: Phoenix BIOS ROM Version PLUS 1,10 A05
Video Card: nVidia GeForce FX 5500
Zvuk: SoundMax Digital Audio

Cijenim bilo kakve pomoći.
Old 5. lipnja 2008, 08:00
Donatorska Grupa

Jeste li pokušao simpily takeing vaše kartice out, puše bilo prašine i ponovno sjedećih to?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.