kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Az én Grafikus kártya nem?

Reply

Téma eszközök
Old Június 5 2008, 06:57
Új tag Csoport

Default Az én Grafikus kártya nem?

Jól van így itt van a dolog. Van egy nVidia GeForce FX 5500 256 MB grafikus kártya. Ez a játékokat játszani akartam, mint a Halo, Red párt, a World of Warcraft, stb csak finom. De aztán elment frissíthetem grafikus illesztőprogramok és hirtelen most 3D játékokat játszani 5-10 másodpercig, majd talán már a játék lefagy, de a hang továbbra looping, majd 5-20 másodperc után azt unfreezes, játék folytatódik, és akkor történik újra. Amikor WoW telepítve azt még nem, és aztán a Blue Screen of Death, és én is lezáró, és kapcsolja ki a számítógépet.

Próbáltam visszaszorításával a vezetők cuz dolgok dolgozik teljesen finom, mielőtt még nem szerencse. Még cant play my 3D játékok anymore.
Mindenki tartsa fagyasztás / soundlooping / unfreezing és ismétlése, ami bosszantó.

Akármi segít lenne méltányol. Én is, hiszen uninstalled WoW és reinstalled egyszer didnt amely segít Úgyhogy uninstalled újra. De majd újratelepíteni, ha szükséges, mi a BSOD mondta.

Minden tökéletesen működött előtt megpróbáltam korszerűsítés my vezetők.
Ive is megpróbálta eltávolítani én grafikus kártya vezetők és újratelepítése is. De nem szerencse.

Itt vannak a jelenlegi rendszer specs:
Model: Dimenzió 2400
Működési Sys: Windows XP SP 2
Processzor: Intel Celeron CPU 2,40 GHz
Memória: 1022 MB Ram
BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Version 1,10 A05
Videó kártya: NVIDIA GeForce FX 5500
Hang: SoundMAX Digital Audio

I appreciate any help.
Old Június 5 2008, 08:00
Donor Group

Default Az én Grafikus kártya nem?

Ön próbálta simpily takeing a kártyát, fúj a port, és újra üléshelyzetekre ez?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Legjobb AGP grafikus kártya marko Grafikus kártyák és monitorok 6 Szeptember 12, 2009 03:13
Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Grafikus kártyák és monitorok 9 5. augusztus 2009 08:44
Is It My Video Card elmaradása? Ikrek Grafikus kártyák és monitorok 1 22. június 2009 15:55
Ismerkedés az új grafikus kártya. Coolyxxx Grafikus kártyák és monitorok 4 7. december 2008 13:24
Segítség a Grafikus kártya ..... CrazyAce Grafikus kártyák és monitorok 1 10. december 2007 00:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.