![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jól van így itt van a dolog. Van egy nVidia GeForce FX 5500 256 MB grafikus kártya. Ez a játékokat játszani akartam, mint a Halo, Red párt, a World of Warcraft, stb csak finom. De aztán elment frissíthetem grafikus illesztőprogramok és hirtelen most 3D játékokat játszani 5-10 másodpercig, majd talán már a játék lefagy, de a hang továbbra looping, majd 5-20 másodperc után azt unfreezes, játék folytatódik, és akkor történik újra. Amikor WoW telepítve azt még nem, és aztán a Blue Screen of Death, és én is lezáró, és kapcsolja ki a számítógépet. Próbáltam visszaszorításával a vezetők cuz dolgok dolgozik teljesen finom, mielőtt még nem szerencse. Még cant play my 3D játékok anymore. Mindenki tartsa fagyasztás / soundlooping / unfreezing és ismétlése, ami bosszantó. Akármi segít lenne méltányol. Én is, hiszen uninstalled WoW és reinstalled egyszer didnt amely segít Úgyhogy uninstalled újra. De majd újratelepíteni, ha szükséges, mi a BSOD mondta. Minden tökéletesen működött előtt megpróbáltam korszerűsítés my vezetők. Ive is megpróbálta eltávolítani én grafikus kártya vezetők és újratelepítése is. De nem szerencse. Itt vannak a jelenlegi rendszer specs: Model: Dimenzió 2400 Működési Sys: Windows XP SP 2 Processzor: Intel Celeron CPU 2,40 GHz Memória: 1022 MB Ram BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Version 1,10 A05 Videó kártya: NVIDIA GeForce FX 5500 Hang: SoundMAX Digital Audio I appreciate any help. |
|
| |||
| |||
| Ön próbálta simpily takeing a kártyát, fúj a port, és újra üléshelyzetekre ez? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Legjobb AGP grafikus kártya | marko | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Szeptember 12, 2009 03:13 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Is It My Video Card elmaradása? | Ikrek | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 22. június 2009 15:55 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| Téma eszközök | |
| |