פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

האם כרטיס מסך שלי נכשל?

Reply

שרשרת כלים
Old 5 יוני 2008, 06:57
קבוצת חברות חדשות

טוב אז הנה דבר. יש לי nvidia GeForce FX 5500 256 MB של כרטיס המסך. זה היה משחק כל המשחקים רציתי כמו Halo, אדום סיעה, World of Warcraft, וכו 'בסדר גמור. אבל אז חזרתי כדי לעדכן את מנהלי ההתקן הגרפי ו פתאום עכשיו שלי לשחק במשחקי 3D עבור 5-10 שניות ולאחר מכן אולי עוד את המשחק אבל הקפאות קולות ממשיכה looping ואז אחרי 5-20 שניות זה unfreezes, ממשיכה gameplay, ו ואז זה קורה שוב. כאשר היה לי WOW מותקן את זה גם עשה את זה ואז הלכו מסך כחול של מוות ואני נאלצתי shutoff ו לכבות את המחשב שלי.

ניסיתי מבטל את הנהגים דודן הדברים עבדו מושלם לפני עדיין לא בסדר מזל. אני עדיין התחסדות שלי לשחק במשחקי 3D יותר.
הם שומרים כל הקפאה / soundlooping / ו unfreezing חוזר על זה שהוא מעצבן.

כל עזרה תהיה ךיתורעה. אני כבר מאז הוסר גם WOW ו פעם מחדש אשר didn't עזרה אז הוסר זה שוב. אבל אני מחדש במידת הצורך, כדי לראות מה BSoD אמר.

הכל עבד באופן מושלם לפני ניסיתי לשדרג את מנהלי ההתקנים.
כמו כן ניסו Ive בהסרת ההתקנה של כרטיס המסך שלי ואת מנהלי ההתקנים אותם מחדש. עדיין אין מזל.

להלן מפרט המערכת הנוכחית שלי:
דגם: 2400 ממד
Sys הפעלה: Windows XP SP 2
מעבד: מעבד Intel Celeron 2.40 GHz
זיכרון: 1022 MB RAM
ה-BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS גירסה 1.10 A05
כרטיס המסך: nvidia GeForce FX 5500
סאונד: SoundMax אודיו דיגיטלי

אני מעריך את כל העזרה.
Old 5 יוני 2008, 08:00
קבוצת תורמים

האם ניסית simpily takeing את הכרטיס החוצה, השבה של כל מאבק מחדש ישיבה זה?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.