![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Alright, kad čia dalykas. Turiu NVIDIA GeForce FX 5500 256 MB graphics card. Ji galėtų suvaidinti visus žaidimus norėjau kaip Halo, Red Faction, World of Warcraft, ir tt tiesiog gerai. Bet tada aš ir atnaujinti savo vaizdo tvarkyklės ir visi staiga dabar mano 3D žaidimus žaisti 5-10 sekundžių, o gal jau ir tada žaidimas pakimba, bet garsas toliau Looping ir po 5-20 sekundžių unfreezes, toliau gameplay, ir tada atsitinka kartą. Kai turėjau WoW įrengti dar nebuvo, kad ir nuvyko į Blue Screen of Death ir man teko uždaromoji ir išjungti savo kompiuterį. Bandžiau sukti atgal vairuotojų cuz ką dirbo puikiai bauda iki šiol nėra laimės. Aš vis dar cant play mano 3D žaidimai anymore. Jie visi nuolat įšaldymas / soundlooping / Atitirpinimas ir kartoti tai, kas erzina. Any help būtų dėkingi. Aš taip pat nuo pašalinta WoW ir iš naujo, kai kurios didnt help todėl aš pašalinta iš naujo. Bet aš iš naujo, jei reikia matyti BSOD, ką sakė. Viskas veikė puikiai kol aš bandžiau atnaujinti savo tvarkyklių. Ive, taip pat bandė pašalinti savo video tvarkykles ir jas įdiegti. Dar nėra laimės. Čia yra mano esamą sistemą Specifikacijos: Modelis: Matmenys 2.400 Veiklos sys: Windows XP SP 2 Procesorius: Intel Celeron 2,40 GHz Atmintis: 1022 MB RAM BIOS: Phoenix ROM BIOS Plus version 1,10 A05 Vaizdo plokštė: nVidia GeForce FX 5.500 Garsas: SoundMAX Digital Audio I appreciate any help. |
|
| |||
| |||
| Ar bandėte simpily takeing savo kortelę, pučia bet dulkių ir vėl krėslų ji? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Geriausia AGP kortelę | Marko | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 12 rugsėjis 2009 03:13 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Is It My Video Card nepadarius? | Dvyniai | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Birželis 22, 2009 15:55 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| Temos įrankiai | |
| |