![]() |
|
| |||
| |||
| Alright tāpēc šeit ir lieta. Man ir nVidia GeForce FX 5500 256 MB grafikas karte. Tas spēlē visu spēles, es gribēju kā Halo, Red frakcija, World of Warcraft, utt tikai naudas sodu. Bet tad es devos uz atjaunināt savu grafikas vadītājiem un visiem pēkšņi tagad mana 3D spēles spēlēt 5-10 sekundes varbūt ilgāk un pēc tam spēle sasalst, bet skaņa turpina looping un tad pēc 5-20 sekundēm tas unfreezes, turpina spēlē, un tad tas notiek atkal. Kad man bija WoW uzstādītas tā pat to izdarīja, un pēc tam devās uz zilo nāves ekrānu un man bija Noslēgšanas un izslēdziet datoru. Es mēģināju ritošā atpakaļ vadītāju cuz lietas strādāja lieliski soda pirms vēl nav laime. Es vēl aprunāt spēlēt manu 3d spēles vairs. Viņi visi paturēt sasalšanas / soundlooping / unfreezing un atkārtojot to, kas ir kaitinošas. Any help būtu appreciated. Esmu arī kopš atinstalēt WoW un pārinstalēta, kad ko didn't palīdzēt, lai es atinstalēta vēlreiz. Bet es atkārtoti, ja nepieciešams, lai noskaidrotu BSoD teica. Viss strādā perfekti, pirms es mēģināju uzlabot manu draiveri. Arī Ive mēģināju atinstalēt mana grafikas karte vadītājiem un pārinstalēt to. Vēl nav laime. Šeit ir manas pašreizējās sistēmas tehniskie parametri: Modelis: Dimension 2.400 Operating Sys: Windows XP SP 2 Procesors: Intel Celeron CPU 2,40 GHz Atmiņa: 1022 MB Ram BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1,10 A05 Video karte: nVidia GeForce FX 5.500 Sound: SoundMAX Digital Audio I appreciate any help. |
|
| |||
| |||
| Vai esat mēģinājuši simpily takeing savu karti, putu un putekļus un atkārtoti sēdvietas it? |
![]() |
|
| Bookmarks |