![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine deci aici e de lucru. Am o NVIDIA GeForce FX 5500 256 MB placă grafică. S-ar juca toate jocurile am vrut ca Halo, Red facţiune, World of Warcraft, etc bine. Dar apoi m-am dus să-şi actualizeze mea grafică şi drivere dintr-o dată acum mi 3d jocuri joc pentru 5-10 secunde, poate mai mult şi apoi blochează jocul dar sunetul continuă luping şi apoi 5-20 secunde după ce-l unfreezes, continuă jocului, şi apoi se intampla din nou. Când am avut WoW instalat-o chiar şi a făcut asta şi apoi s-a dus la un ecran albastru de deces şi a trebuit să shutoff şi de a opri computerul meu. Am încercat la rulare spate driverele vere lucrurile au fost bine înainte de lucru perfect încă nu noroc. Am încă în jargon juca jocuri 3d-mi mai este. Ele păstrează toate congelare / soundlooping / unfreezing şi repetarea ceea ce este enervant. Orice ajutor ar fi apreciat. Am de asemenea, deoarece dezinstalată WoW şi reinstalat, o dată care didnt ajuta asa ca am dezinstalat-o din nou. Dar eu voi reinstala, dacă este necesar pentru a vedea ce a spus BSoD. Totul a funcţionat perfect în faţa mea, am incercat modernizarea drivere. De asemenea, Ive încercat dezinstalarea mi placă grafică şi reinstalarea driver-ele. Totuşi, nu de noroc. Iată-mi sistemul actual specs: Model: Dimension 2400 Sys de operare: Windows XP SP 2 Procesor: CPU Intel Celeron 2.40 GHz Memorie: 1022 MB RAM BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Version 1.10 A05 Video Card: NVIDIA GeForce FX 5500 Sound: SoundMax Digital Audio Apreciez orice ajutor. |
|
| |||
| |||
| Aţi încercat simpily takeing dumneavoastră carte de afară, nici un suflu de praf şi a locurilor Re-o? |
![]() |
|
| Marcaje |