menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Je moja grafická karta nedarí?

Reply

Thread Tools
Old 5. júna 2008, 06:57
Nový člen skupiny

Default Je moja grafická karta nedarí?

Dobre takže tu je niečo. Mám nVidia GeForce FX 5500 256 MB grafickej karte. Bolo by hrať všetky hry jsem chtěl, ako Halo, Red frakcii, World of Warcraft, atď prostě v pohodě. Ale potom som šiel do mojej úprava grafických ovládačov a naraz hneď môj 3d hry hrať za 5-10 sekúnd, možno dlhšie, a potom sa hra zamrzne, ale zvuk pokračuje smyčkování a po 5-20 sekúnd ho unfreezes, pokračuje hre, a potom sa to stane znovu. Keď som mal nainštalované WoW, aj to urobil, a potom šiel do modrá obrazovka smrti a musel som uzatváracia a vypnúť počítač.

Snažil som sa späť k vodičovi koľajových cuz vecí pracovalo perfektne jemné, ako doteraz žiadny šťastie. I napriek tomu prevýšenia hrať 3D hry už moje.
Ti všetci držať zmrazenie / soundlooping / unfreezing a opakovania, čo je mrzuté.

Pomôcť by ocenili. Som tiež od odinstalování WoW a preinštalovať raz didnt ktoré pomáhajú tak aj odinštalovať ho znova. Ale ak bude potrebné preinštalovať aby videli, čo sa BSOD povedal.

Všetko dokonale pracoval pred Zkoušel jsem upgrade môjho vodiča.
Ive tiež vyskúšali odinštalujete moje ovládače grafickej karty a znovu ich. Zatiaľ žiadne šťastie.

Tu sú moje súčasné špecifikácie systému:
Model: Dimension 2400
Prevádzkové Sys: Windows XP SP 2
Procesor: Intel Celeron CPU 2,40 GHz
Pamäť: 1022 MB Ram
BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Verzia 1.10 A05
Grafická karta: nVidia GeForce FX 5500
Zvuk: SoundMax Digital Audio

Vážim si pomoct.
Old 5. júna 2008, 08:00
Darcu Skupina

Default Je moja grafická karta nedarí?

Skúšali ste simpily takeing vaša karta out, vyfúknutie akéhokoľvek prachu a znovu sedenie je?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Najlepšie AGP Grafické karty marko Graphics Cards & Monitory 6 12.září 2009 03:13
Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. augusta 2009 08:44
Is It My Video karta opačnom? Gemini Graphics Cards & Monitory 1 22. júna 2009 15:55
Získanie novej grafickej karty. Coolyxxx Graphics Cards & Monitory 4 7. decembra 2008 13:24
Pomoc s grafických kariet ..... CrazyAce Graphics Cards & Monitory 1 10. decembra 2007 00:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.