![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre takže tu je niečo. Mám nVidia GeForce FX 5500 256 MB grafickej karte. Bolo by hrať všetky hry jsem chtěl, ako Halo, Red frakcii, World of Warcraft, atď prostě v pohodě. Ale potom som šiel do mojej úprava grafických ovládačov a naraz hneď môj 3d hry hrať za 5-10 sekúnd, možno dlhšie, a potom sa hra zamrzne, ale zvuk pokračuje smyčkování a po 5-20 sekúnd ho unfreezes, pokračuje hre, a potom sa to stane znovu. Keď som mal nainštalované WoW, aj to urobil, a potom šiel do modrá obrazovka smrti a musel som uzatváracia a vypnúť počítač. Snažil som sa späť k vodičovi koľajových cuz vecí pracovalo perfektne jemné, ako doteraz žiadny šťastie. I napriek tomu prevýšenia hrať 3D hry už moje. Ti všetci držať zmrazenie / soundlooping / unfreezing a opakovania, čo je mrzuté. Pomôcť by ocenili. Som tiež od odinstalování WoW a preinštalovať raz didnt ktoré pomáhajú tak aj odinštalovať ho znova. Ale ak bude potrebné preinštalovať aby videli, čo sa BSOD povedal. Všetko dokonale pracoval pred Zkoušel jsem upgrade môjho vodiča. Ive tiež vyskúšali odinštalujete moje ovládače grafickej karty a znovu ich. Zatiaľ žiadne šťastie. Tu sú moje súčasné špecifikácie systému: Model: Dimension 2400 Prevádzkové Sys: Windows XP SP 2 Procesor: Intel Celeron CPU 2,40 GHz Pamäť: 1022 MB Ram BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Verzia 1.10 A05 Grafická karta: nVidia GeForce FX 5500 Zvuk: SoundMax Digital Audio Vážim si pomoct. |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste simpily takeing vaša karta out, vyfúknutie akéhokoľvek prachu a znovu sedenie je? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Najlepšie AGP Grafické karty | marko | Graphics Cards & Monitory | 6 | 12.září 2009 03:13 |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Is It My Video karta opačnom? | Gemini | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. júna 2009 15:55 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| Thread Tools | |
| |