![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добро па овде је ствар. Имам НВИДИА ГеФорце ФКС 5500 256 МБ графичка картица. То би играти све игре сам хтела попут Хало, Црвени фракција, Уорлд оф Уарцрафт итд сасвим у реду. Али онда сам отишао у исправци моје графичке дривер и све је сада мој нагли 3д игре играти за 5-10 секунди можда и дуже, а затим игра фреезес али звук наставља петље, а затим након 5-20 секунди унфреезес, игра се наставља, а онда ће се десити опет. Кад сам имао инсталирану УОУ па је то учинио, а затим отишао на плавом екрану Смрти, и морао сам искључити и схутофф мој рачунар. ЈА суђен роллинг бацк возача цуз ствари радило савршено фино пред још не срећа. ЈА па ипак лицемјерје мога играти 3Д игре више. Сви они држати замрзавање / соундлоопинг / унфреезинг и понавља оно што је непријатан. Било који помоћ би било поштовати. Ја сам такође од деинсталирана УОУ и након што није реинсталлед помоћи па сам га поново деинсталирана. Али ћу наново, ако је потребно да бисте видели шта БСоД рекао. Све је савршено радила пре него сам покушао надоградњу моје возача. Такође Иве покушао деинсталирању моје графичке картице возача и поново инсталирајте их. Ипак, нема среће. Ево мој тренутни систем Спецификације: Модел: 2400 Димензија Оперативних система: Уиндоус КСП СП 2 Процесор: Интел Целерон ЦПУ 2,40 ГХз Меморија: 1022 МБ РАМ БИОС: Пхоеникс БИОС РОМ Версион ПЛУС 1,10 А05 Видео Цард: НВИДИА ГеФорце ФКС 5500 Звук: СоундМакс Дигитал Аудио Цијеним било какве помоћи. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушао симпилы такеинг ваше картице оут, пуше било прашине и поново сједећих то? |