![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tamam işte bu noktadır. Bir NVIDIA GeForce FX 5500 256 MB grafik kartına sahip. Ben Halo, Kırmızı Fraksiyonu, World of Warcraft gibi bir sorun gibi istedi tüm oyunları oynamak olur. Ama sonra benim grafik sürücüleri güncellemek ve aniden şimdi benim 3 boyutlu oyunlar 5-10 saniye belki de daha uzun ve daha sonra oyun donuyor ama ses looping devam eder ve sonra sonra unfreezes 5-20 saniye ve Oyun devam oynamaya gitti sonra tekrar olur. Ben WoW bile ve sonra da Blue Screen of Death gittik ve kapama zorunda kaldı ve bilgisayarı kapatmak mi yüklü vardı.
Ben mükemmel ince henüz hiç şans önce çalıştığınız sürücüleri kuzen şeyleri geri çalıştı. Yine de 3 boyutlu oyun oynamak artık cant. Hepsi dondurma tutmak / soundlooping / unfreezing ve tekrar bu can sıkıcı bir durum. Any help would be appreciated. Ayrıca bu yana WoW kaldırmadığınız ve yeniden yüklenmesi kez hangi didnt yardımcı öylesine i tekrar kaldırıldı. Eğer BSOD söylediğini görmek istedim Ama yeniden yüklemek olacaktır. Herşey mükemmel önce benim sürücülerini yükseltmeyi denedim çalıştı. Ayrıca Ive benim grafik kartı sürücüleri kaldırmayı denedim ve yeniden yükleme. Ancak hiç şans. İşte benim şimdiki Sistem özellikleri şunlardır: Modeli: Dimension 2400 İşletim Sistemi: Windows XP SP 2 İşlemci: Intel Celeron CPU 2,40 GHz Bellek: 1022 MB RAM BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Sürüm 1,10 A05 Video Kartı: NVIDIA GeForce FX 5500 Ses: SoundMAX Dijital Ses Herhangi bir yardım için teşekkür ederiz. |
|
|
|||
|
|||
|
Size simpily kart dışarı takeing, herhangi bir toz üfleme çalıştı ve yeniden o koltuk var mı?
|