менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Лі моя відеокарта іншому випадку?

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 червня 2008, 06:57
Нові члени групи

Default Лі моя відеокарта іншому випадку?

Добре Так от річ. У мене NVidia GeForce FX 5500 256 Мбайт графічної карти. Вона буде грати у всі ігри я хотів, як Halo, Red Faction, World Of Warcraft і т.д. просто штрафом. Але потім я пішов до моєї оновлення графічних драйверів і раптом тепер моя 3D-ігри грати за 5-10 секунд, можливо, довше, а потім гра зависає, але звук продовжує цикл, а потім через 5-20 секунд він розморожує, продовжує гру, і то це відбувається знову. Коли я був WoW встановлений навіть зробили це, а потім відправився в синій екран смерті, і я був запірна і вимкнути мій комп'ютер.

Я спробував відкат драйверів Cuz речей працювали прекрасно до цих пір не пощастило. Я до сих пір грають мої нахиляє 3D-ігор більше.
Усі вони мають заморожування / soundlooping / розморожування і повторюючи те, що дратує.

Будь-яка допомога буде оцінили. Я теж так видалити і перевстановити WoW раз Didn't допомогою якого я вилучив його знову. Але я буду, якщо необхідно перевстановити, щоб побачити те, що сказав BSoD.

Все працює відмінно, перш ніж я намагався модернізацію My Drivers.
Крім того, Ів намагався видалити мій драйвера графічної карти і повторна їх. Але не пощастило.

Ось мої поточні специфікації системи:
Модель: Dimension 2400
Операційна Sys: Windows XP SP 2
Процесор: Intel Celeron CPU 2.40 ГГц
Пам'ять: 1022 MB Ram
BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Версія 1.10 A05
Відеокарта: NVidia GeForce FX 5500
Звук: SoundMAX Digital Audio

Я високо ціную будь-яку допомогу.
Old 5 червня 2008, 08:00
Донор групи

Default Лі моя відеокарта іншому випадку?

Ви пробували simpily звуження картою Out, видувати пил і знову Вітальня це?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Краще AGP Graphics Card Марка Графічні карти & Монітори 6 12 вересня 2009 03:13
Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 anaconda1991 Графічні карти & Монітори 9 5 серпня 2009 08:44
Is It My Video Card іншому випадку? Близнюки Графічні карти & Монітори 1 22 червня 2009 15:55
Початок нової графічної карти. Coolyxxx Графічні карти & Монітори 4 7 грудня 2008 13:24
Допомога з відеокартою ..... CrazyAce Графічні карти & Монітори 1 10 грудня 2007 00:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.