![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре Так от річ. У мене NVidia GeForce FX 5500 256 Мбайт графічної карти. Вона буде грати у всі ігри я хотів, як Halo, Red Faction, World Of Warcraft і т.д. просто штрафом. Але потім я пішов до моєї оновлення графічних драйверів і раптом тепер моя 3D-ігри грати за 5-10 секунд, можливо, довше, а потім гра зависає, але звук продовжує цикл, а потім через 5-20 секунд він розморожує, продовжує гру, і то це відбувається знову. Коли я був WoW встановлений навіть зробили це, а потім відправився в синій екран смерті, і я був запірна і вимкнути мій комп'ютер. Я спробував відкат драйверів Cuz речей працювали прекрасно до цих пір не пощастило. Я до сих пір грають мої нахиляє 3D-ігор більше. Усі вони мають заморожування / soundlooping / розморожування і повторюючи те, що дратує. Будь-яка допомога буде оцінили. Я теж так видалити і перевстановити WoW раз Didn't допомогою якого я вилучив його знову. Але я буду, якщо необхідно перевстановити, щоб побачити те, що сказав BSoD. Все працює відмінно, перш ніж я намагався модернізацію My Drivers. Крім того, Ів намагався видалити мій драйвера графічної карти і повторна їх. Але не пощастило. Ось мої поточні специфікації системи: Модель: Dimension 2400 Операційна Sys: Windows XP SP 2 Процесор: Intel Celeron CPU 2.40 ГГц Пам'ять: 1022 MB Ram BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Версія 1.10 A05 Відеокарта: NVidia GeForce FX 5500 Звук: SoundMAX Digital Audio Я високо ціную будь-яку допомогу. |
|
| |||
| |||
| Ви пробували simpily звуження картою Out, видувати пил і знову Вітальня це? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Краще AGP Graphics Card | Марка | Графічні карти & Монітори | 6 | 12 вересня 2009 03:13 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Is It My Video Card іншому випадку? | Близнюки | Графічні карти & Монітори | 1 | 22 червня 2009 15:55 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |