![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всички внезапно, докато сърфирате в интернет, ми отива черен екран, а след това се връща и там не е цвят вече. Това е просто черно и бяло! АЗ имам никакъв представа какъв е проблемът може да бъде, аз се опитах ООН включване и включване на монитора кабелите, но без късмет. Аз съм за публикуване на този въпрос тук, защото мисля, че няма нищо общо с монитора си. Може ли някой, моля, помогни ми? Благодаря ви много предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кликнете с десния бутон върху празна част от вашия фон след това изберете свойства после настройки. Донеси дълбочина на цвета и вижте дали това помага.
| |||
| |||
| За съжаление, че не работи .... Някой да знае какъв е проблемът може да бъде? Може там да има проблем с видео карта? Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте монитора на друг компютър да се произнася, че "или не.
| |||
| |||
| Ще пробвам и да Ви актуализиран. Между другото, това е странно, че видеокартата е на своя изход, тъй като само аз купих този компютър три месеца. Това е HP 8090 с Radeon X1650 видео карта. |
|
| |||
| |||
| Не съвсем, нов продукт може да бъде повреден от кутията, една седмица на възраст 10 години или стари, това е лотария. |