![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Všichni náhle, při procházení internetu, moje obrazovka je černá, pak se vrátí a není už žádné barvy. Je to prostě černá a bílá! Nemám tušení, co by mohl být problém, jsem se pokusil un-připojení a připojení monitoru kabely, ale ne štěstí. I'm vysílání na tuto otázku, protože si myslím, že nemá nic společného s sledovat sama.
Může někdo, prosím, pomoz mi ven? Díky moc předem.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Klikněte pravým tlačítkem myši na prázdnou část vašeho pozadí pak zvolte Vlastnosti pak nastavení. Přinést barevnou hloubkou a zjistit, jestli to pomohlo.
|
|||
|
|||
|
Bohužel to nefunguje ....
Ví někdo, co by mohl být problém? Mohly by být problém s grafickou kartou? Thanks in advance. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zkuste monitoru na jiném PC na pravidlo, že, nebo ne.
|
|||
|
|||
|
I'll zkusit i Vás aktualizována.
Na cestě, je to divné, že grafická karta je na cestě ven, protože jsem pouze koupil tento počítač před třemi měsíci. Jedná se o HP 8090 a Radeon X1650 grafickou kartu. |
|
|
|||
|
|||
|
Ani ne, nový produkt může být vadné z krabice, týden starý, nebo 10 let, je to loterie.
|