![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όλες οι ξαφνικές, κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο, μου πηγαίνει μαύρη οθόνη, τότε θα επιστρέψει και δεν υπάρχει κανένα χρώμα πια. Είναι απλά μαύρο και άσπρο! Δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα, προσπάθησα un-θηλυκωτήρια συνδέσετε την οθόνη και τα καλώδια, αλλά δεν τύχη. Είμαι απόσπαση αυτή την ερώτηση εδώ γιατί πιστεύω ότι δεν έχει καμία σχέση με την ίδια την παρακολούθηση. Μπορεί κάποιος παρακαλώ με βοηθήσεις; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεξί κλικ σε ένα κενό μέρος του φόντου, στη συνέχεια, επιλέξτε ιδιότητες τότε ρυθμίσεις. Φέρτε το βάθος χρώματος και δείτε αν αυτό βοηθάει.
| |||
| |||
| Δυστυχώς, αυτό δεν λειτουργεί .... Ξέρει κανείς ποιο είναι το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι; Θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με την κάρτα βίντεο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε την παρακολούθηση σε άλλο υπολογιστή στο κράτος αυτό ή μη.
| |||
| |||
| Θα προσπαθήσω ότι και να σας ενημέρωση. Με τον τρόπο, είναι περίεργο ότι η κάρτα βίντεο είναι σχετικά με τη διέξοδο, δεδομένου ότι μόνο αυτό τον υπολογιστή που αγοράστηκαν πριν από τρεις μήνες. Είναι το HP 8090 με Radeon X1650 Video Card. |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει πραγματικά, ένα νέο προϊόν μπορεί να είναι ελαττωματικό από το κουτί, μία εβδομάδα ή παλαιά 10 ετών, είναι ένα λαχείο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Black and White Lines κατά την εκκίνηση Υπολογιστών Wont Μετάβαση από εκεί | thomasbre | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 28 Μαΐου 2009 18:59 |
| Black & White 2! Βοήθεια! | matt123456789 | PC & Console Gaming | 1 | 16 Αυγ 2008 05:59 |
| Black & White οθόνη εξαφανίζονται | Matrox | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 31 Ιουλ 2008 15:48 |
| Παιχνίδι Accelerators [Χρησιμοποιείται για Ασπρόμαυροι 2] | KingOmega | PC & Console Gaming | 11 | 4η Μαΐου 2008 15:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |