![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Svi nagli, tijekom pregledavanja Interneta, moj ide crni zaslon, a zatim vraća se i tamo nije bilo koje boje više. To je jednostavno crno-bijela! Imam nijedan ideja što bi mogao biti problem, JA pokušao UN-plugging a plugging monitor kabeli, ali ne i sreću. I'm posting to pitanje jer mislim da to nema nikakve veze sa monitora sama. Može netko ugoditi pomoć mene vanjska strana? Puno vam hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desni klik na prazan dio Vašeg pozadini zatim izaberite properties pa settings. Dovesti do dubine boja i vidi da li pomaže.
| |||
| |||
| Nažalost, to ne radi .... Bilo tko znati što bi mogao biti problem? Moglo bi se problem s video karticu? Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte monitor na drugom računalu na pravilo da se ili ne.
| |||
| |||
| Ja ću probati i da bi vas ažuriran. Na putu, da je čudno da je video kartica se na putu van, jer sam kupio ovo računalo samo tri mjeseca. It's the HP 8090 sa Radeon X1650 Video Card. |
|
| |||
| |||
| Ne stvarno, novi proizvod može biti neispravan iz kutije, jednom tjedno ili stara 10 godina, to je lutrija. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crno-bijele linije pri pokretanju računala običaj ići na Odatle | thomasbre | General Hardware Chat | 2 | 28. svibanj 2009 18:59 |
| Black & White 2! Help! | matt123456789 | PC & konzole Igre | 1 | 16. kolovoz 2008 05:59 |
| Black & White ekranu nestati | Matrox | Općenito Software Chat | 5 | 31. srpnja 2008 15:48 |
| Game Accelerators [Used za Crno i bijelo 2] | KingOmega | PC & konzole Igre | 11 | 4. svibanj 2008 15:37 |
| Thread Tools | |
| |