![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Visi staiga, naršydami internete, mano ekranas tampa juodas, tada ateina atgal ir ten nėra jokių spalva anymore. Tai tik juoda ir balta! Net neįsivaizduoju, kas galėtų būti problema, aš bandžiau JT kaiščiais ir prijunkite monitorių kabelių, bet ne laimę. I'm parašėte šį klausimą čia, nes manau, kad jis neturi nieko bendra su ekranu pati. Can someone please help me out? Thank you very much in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite tuščią dalį savo fonas tada pasirinkite Properties tada parametrai. Pareikšti spalvų gylis ir pažiūrėkite, ar padeda.
| |||
| |||
| Deja, tai neveikia .... Žinote, kas problema gali būti? Ar gali būti su vaizdo plokštės problema? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite kontroliuoti kitą kompiuterį nuspręsti, kad atlikti, ar ne.
| |||
| |||
| I'll try, kad ir jums atnaujintas. Beje, tai keistai, kad vaizdo korta jos išeiti, nes aš tik nusipirkau šį kompiuterį prieš tris mėnesius. Tai HP 8.090 su Radeon X1650 vaizdo plokštė. |
|
| |||
| |||
| Not really, naujas produktas, gali būti neteisingai out of the box, vienos savaitės amžiaus arba 10 metų, tai loterija. |