![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Všetky naraz, pri prehliadaní internetu, moja obrazovka sčernie, potom príde späť, a nie je už žiadne farby. Je to jednoducho čierna a biela! Nemám potuchy, o aký problém by mohlo byť, som sa snažil un-plugging a pripojením monitora, ale bez úspechu. Som vysielania túto otázku tu, pretože si myslím, že nemá nič spoločného s monitorom sám. Can someone please help me out? Díky moc vopred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kliknite pravým tlačidlom myši na prázdnu časť vášho pozadia potom vyberte Vlastnosti potom nastavenia. Priniesť farebnú hĺbku hore a pozrite sa, či to pomohlo.
| |||
| |||
| Bohužiaľ to nefunguje .... Vie niekto, v čom je problém by mohol byť? Tam mohol byť problém s grafickou kartou? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste monitor na inom počítači, aby rozhodol, že vykoná alebo nie.
| |||
| |||
| Skúsim to a udržať si aktualizovať. Mimochodom, je to divné, že grafická karta je na ceste von, pretože som len kúpil tento počítač pred tromi mesiacmi. Je to HP 8090 s Grafická karta Radeon X1650. |
|
| |||
| |||
| Ani nie, môže byť vadný nový výrobok z krabice, týždenné alebo starý 10 rokov, je to lotéria. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čiernej a bielej čiary na spustenie počítačovej zvyknutý Go On tam | thomasbre | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 28. mája 2009 18:59 |
| Black & White 2! Pomoc! | matt123456789 | PC a herné konzoly | 1 | 16. augusta 2008 05:59 |
| Black & White obrazovky zmizne | Matrox | Všeobecné Software Chat | 5 | 31. Júl 2008 15:48 |
| Herné Accelerators [Používa sa pre čierna a biela 2] | KingOmega | PC a herné konzoly | 11 | 4. mája 2008 15:37 |
| Thread Tools | |
| |