![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сви нагли, током претраживања Интернета, мој иде црни екран, а затим враћа се и тамо није било које боје више. То је једноставно црно-бела! ЈА имати ниједан идеја шта би могао бити проблем, ЈА суђен УН-укопчавање а укопчавање монитор каблови, али не и срећу. И'м постинг то питање јер мислим да то нема никакве везе са монитора сама. Може нетко угодити помоћ мене вањска страна? Пуно вам хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Десни клик на празан део Вашег позадини затим изаберите пропертиес па сеттингс. Довести до дубине боја и види да ли помаже.
| |||
| |||
| Нажалост, то не ради .... Било ко да зна шта би могао бити проблем? Могло би се проблем са видео картицу? Хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте монитор на другом рачунару на правило да се или не.
| |||
| |||
| Ја ћу пробати и да би вас ажуриран. На путу, да је чудно да је видео картица се на путу ван, јер сам купио ово рачунар само три месеца. Ит'с тхе ХП 8090 са Радеон Кс1650 Видео Цард. |
|
| |||
| |||
| Не стварно, нови производ може бити неисправан из кутије, једном недељно или стара 10 година, то је лутрија. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Црно-беле линије при покретању рачунара обичај ићи на Одатле | тхомасбре | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 28 мај 2009 18:59 |
| Блацк & Ухите 2! Хелп! | матт123456789 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 16 аугуст 2008 05:59 |
| Блацк & Ухите екрану нестати | Матрокс | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 31. јула 2008 15:48 |
| Гаме Аццелераторс [Усед за Црно и бело 2] | КингОмега | ПЦ & конзоле Игре | 11 | 4 мај 2008 15:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |