![]() |
|
| |||
| |||
| Tüm ani yaparken, İnternet tarama, benim ekran siyah, sonra geri gelir ve gider her renk artık değil. Bu sadece siyah ve beyaz! Ben, ben, ama şans un-tıkama ve monitör kablolarının tıkama denedim ne sorun olabilir hiçbir fikrim yok. Çünkü o kendisini izlemek hiç birşey var burada Bu soruya ilanıyla yaşıyorum. Biri bana yardım edebilir misiniz lütfen? Çok önceden teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin arka plan boş bir kısmı sağ tıklayın sonra sonra ayarları özellikleri seçin. Renk derinliği kadar getirin ve görmek, eğer yardımcı olur.
| |||
| |||
| Ne yazık ki hiçbir iş .... Kimse sorun ne olabilir biliyor musun? Bu ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Başka bir PC'de izlemek deneyin veya değil dışarı kuralın.
| |||
| |||
| Ben ve bu güncel tutmak çalışacağım. Çünkü sadece üç ay önce bu bilgisayarı satın Bu arada, bu ekran kartı ile çıkış yolu üzerinde, garip's. Bu HP 8090 bir Radeon X1650 Video kartı ile's. |
|
| |||
| |||
| Gerçekten de yeni bir ürün olarak kutusunda, bir hafta eski ya da 10 yaşında hatalı olabilir, bir piyango's. |