![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Все раптово, у той час як робота в Інтернеті, мій екран стає чорним, а потім повертається на і там не більше будь-якого кольору. Це просто чорно-білі! Я не знаю, що ця проблема може бути, я намагався ООН-підключення і підключення кабелів монітора, але не пощастило. Я проводки тут це питання тому, що я думаю, що це не має нічого спільного з монітором себе. Може хтось подобатися мені допомогти? Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Клацніть правою кнопкою миші на порожній частині фону виберіть пункт Властивості то настройки. Принесіть глибину кольору і подивитися, чи допоможе це.
| |||
| |||
| На жаль, це не працює .... Хто-небудь знає, у чому проблема може бути? Чи може бути проблема з відео картою? Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте монітор на іншому комп'ютері, щоб правила, чи ні.
| |||
| |||
| Я постараюся, що і тримати вас у курсі. До речі, це дивно, що відеокарти на його вихід, так як я тільки купила цьому комп'ютері три місяці тому. Це HP 8090 з Radeon X1650 відеокарта. |
|
| |||
| |||
| Не дуже, новий продукт може бути несправним з коробки, один тиждень чи 10 років, це лотерея. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Черних і білих ліній при завантаженні комп'ютера Wont переходити від Там | thomasbre | Генеральний обладнання чат | 2 | 28 травня 2009 18:59 |
| Чорне & White 2! Допомога! | matt123456789 | PC & консоль Gaming | 1 | 16 серпня 2008 05:59 |
| Чорно & Білий екран зникає | Matrox | General Software чат | 5 | 31 липня 2008 15:48 |
| Ігрових прискорювачів [Використовується для чорно-білих 2] | KingOmega | PC & консоль Gaming | 11 | 4 травня 2008 15:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |